Cariera

#sarbatori #craciun #cadou #angajat

Ce cadouri oferim angajatilor de sarbatori?

Cadourile de sarbatori reprezinta metode de motivare a angajatilor, insa perioada de criza iti poate da bataie de cap atunci cand vine vorba de solutii mai putin costisitoare, dar de efect. Cu toate acestea, daca analizezi bine dorintele angajatilor, vei gasi daruri care sa ii faca fericiti si pe cei mai nemultumiti dintre acestia.

Iata cateva idei cu care nu vei da gres.

Inca o zi libera

Daca profilul companiei tale iti permite, ofera-le angajatilor o zi libera pe langa cele deja legale. Sezonul sarbatorilor este o perioada destul de incarcata pentru toata lumea, asa ca aceasta zi va fi destul de utila, fie ca este acordata inainte de sarbatori sau dupa.

Chiar daca nu iti permiti sa acorzi un astfel de cadou, un program mai scurt inaintea sarbatorilor se poate dovedi la fel de util si, cel mai important, iti vei mentine angajatii multumiti.

Cosuri – cadou

Multe companii obisnuiesc sa ofere cate un cos plin cu bunatati fiecarui angajat, continand produse tranditionale sau diverse dulciuri de sarbatori. Exista companii specializate in alcatuirea si distribuirea cosurilor-cadou, astfel incat tu nu trebuie sa depui niciun efort. De asemenea, toata lumea mizeaza pe oferte reduse ca pret si accesibile, astfel incat atat vanzatorul, cat si cumparatorul sa fie multumiti.

cadouri personalizate cu logo-ul firmei


Alege obiecte care poti fi folositoare angajatilor si personalizeaza-le cu logo-ul companiei. Incearca sa nu te limitezi la un pix si un breloc, ci gaseste un lucru accesibil, dar in acelasi timp util. De exemplu, o cana sau un tricou cu o inscriptie haioasa, in functie de caracterul fiecarui angajat, ii vor amuza pe toti.

Diplome de "onoare" personalizate , de asemenea, intr-un mod haios, ii vor binedispune pe angajati. Important este sa imbini umorul cu logoul companiei si sa nu te limitezi doar la solutiile neinteresante. Chiar daca trebuie sa investesti ceva timp pentru alcatuirea mesajelor respective, rezultatul va merita efortul.

Bonus de sarbatori


Bineinteles, cadoul mult asteptat este bonusul de sarbatori, insa nu sunt putine firmele care declara faptul ca nu stiu daca vor mai putea acorda acest bonus anul acesta, sau cel putin, nu la fel de consistent ca in anii precedenti.

Exista insa si o alternativa la sumele de bani: voucherele-cadou. O masa pentru doua persoane la restaurant, un abonament de o zi la un spa, o sedinta de infrumusetare, un card cadou pentru anumite magazine etc., toate acestea te pot scapa din dilema bonusurilor in bani. Profita de aceasta oportunitate mai ales daca iti permiti sa faci anumite parteneriate cu diverse firme. Astfel, nu va trebui sa cheltuiesti prea multi bani pentru vouchere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea