Cariera

#joburi strainatate # cautare joburi #angajari #angajari orange #angajari carrefour #angajari mc donalds #angajari intel

Cauti job in strainatate? Vezi cine angajeaza

Daca vrei sa lucrezi in strainatate, ar fi bine sa stii ca marile companii fac angajari in conditii de nerefuzat.

Orange angajeaza in Franta

Orange, unul din cei mai importanti operatori de telefonie mobila de pe piata mondiala , cauta studenti pentru joburi in Franta.

Grupul recruteaza in prezent forta de munca pentru 400 de joburi in Franta, cu contracte de munca pe termen nelimitat, insa exista si posibilitatea de a incheia contracte pe perioade fixe.

Carrefour are locuri de munca in Turcia

Compania s-a extins si in Turcia, unde momentan, face angajari pentru 32 de locuri de munca. Ofertele de munca se adreseaza in general domeniilor comert / vanzari, restaurant / catering si resurse umane.

Mc Donald's angajeaza in Germania

Daca esti in cautare de job in strainatate , poti trimite CV-ul in limba romana si germana catre Mc Donald's. Compania recruteaza casieri in Konstanz, localitate situata in sudul Germaniei, pe malul lacului Boden, aproape de granita cu Elvetia si la aproximativ 30 de minute de Austria.

Intel

Una din cele mai mari companii de IT din lume, Intel, este in cautarea unor candidati cu studii superioare in domeniul IT, insa exista locuri de munca si pentru studenti. Majoritatea joburilor oferite sunt cu norma intreaga , insa angajatorul nu precizeaza salariul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea