Cariera

#munca #salariu #strainatate

Cat castiga romanii in strainatate?

Romanii care lucreaza in straintate pot euro . Afla care sunt cele mai bine platite meserii in afara tarii.

Datele furnizate de agentiile de plasare de forta de munca in strainatate si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) arata ca romanii castiga venituri medii intre 500 si 2.500 euro.

Cele mai mari salarii sunt in domeniul petrol si gaze, urmat de industria divertismentului, medici si ingineri, potrivit Realitatea.net.

In medie, romanii care lucreaza in strainatate in domeniul petrol si gaze castiga 2.500 euro, potrivit datelor furnizate de reprezentatii site-ului de recrutare Tjobs.

In industria divertismentului salariile medii ajung la 2.300 euro, in timp ce romanii care lucreaza in strainatate in sectorul medical castiga in medie 1.800 de euro.

Datele ANOFM arata ca agricultura este un domentiu cu venituri mai mici, intre 800 si 1.500 de euro pe luna, dar cele mai mici venituri sunt obtinute de muncitorii necalificati (600 euro) si de persoanele care desfasoara activitati de ingrijire batrani si copii (500 euro).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea