Cariera

#concurs #tritonic #carte #30 interviuri

Castiga cartea "30 de interviuri eveniment" de Simona Chitan

In volumul "30 de interviuri eveniment ", Simona Chitan a adunat laolalta interviuri cu personalitati precum Octavian Paler, Nicolae Manolescu, Ana Blandiana, Toder Paleologu , Andrei Serban , , Emil Brumaru, Oana Pellea sau .

"Prin natura profesiei mele, am o slabiciune si un interes aparte pentru oamenii cartii, fie ei poeti sau prozatori, critici si istorici literari, eseisti si filozofi. Dar oamenii scenei, ai cuvantului si ai gestului suspendate in durata unui spectacol sunt cadoul special pe care Simona Chitan il face cititorului.

Prea grabiti si destul de neatenti, adesea, pentru a mai discerne secventele pasabile de evenimentele cu adevarat importante, am ratat cateva mari spectacole. Autoarea acestor remarcabile interviuri – transformate in veritabile convorbiri – ne readuce, prin aceasta carte, in proximitatea si tensiunea lor". (Daniel Cristea-Enache, despre cartea "30 de interviuri eveniment" de Simona Chitan)

Participa la concursul nostru si poti castiga una dintre cartile "30 de interviuri eveniment" de la Editura Tritonic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea