Cariera

#carrefour #locuri de munca #angajari carrefour #angajari cora

Carrefour si Cora angajeaza personal. Afla ce posturi sunt disponibile!

Carrefour, Cora si Auchan anunta noi campanii de angajari in mai multe orase din tara. Cora recruteaza achizitor, agent de paza, gestionari si supervizori textile pentru magazinele sale din Bucuresti.

Carrefour angajeaza personal in orasele Focsani, Pitesti, Oradea si Botosani, unde se cauta manageri de raioane (legume sau brutarie). Acestia trebuie sa fie absolventi de liceu (de preferat unul economic) si sa aiba experienta in domeniul comercial.

Angajari se fac si la Auchan, un important lant de retail. Sunt disponibile urmatoarele posturi: sef pe securitate, tehnician decorator, agenti de securitate, responsabil raportare si achizitor junior, fara experienta. Auchan mai angajeaza 20 de specialisti in produse proaspete (macelari, brutari, bucatari, cofetari) si 20 de manageri de raion si sefi de echipe. Cele 40 de locuri de munca sunt disponibile in Ploiesti, Suceava, Bucuresti, Cluj-Napoca si Botosani.

  •   2012-10-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Mobileaza-ti ieftin casa! Razuieste si descopera voucherul Lem’s!

Mobileaza-ti ieftin casa! Razuieste si descopera voucherul Lem’s!

A venit vara si asa cum tu ai dreptul la o vacanta relaxanta, dupa care sa revii cu forte proaspete, si casa ta merita o improspatare. Si cum ai putea sa o faci decat cumparand cateva piese noi de mobilier. Lem’s iti ofera acum ocazia sa economisesti bani pentru vacanta cu ajutorul voucherelor cadou pentru mobilier![...]

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: 5 sfaturi financiare pentru o vacanta fara griji

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului