Cariera

#carrefour #locuri de munca #angajari carrefour #angajari cora

Carrefour si Cora angajeaza personal. Afla ce posturi sunt disponibile!

Carrefour, Cora si Auchan anunta noi campanii de angajari in mai multe orase din tara. Cora recruteaza achizitor, agent de paza, gestionari si supervizori textile pentru magazinele sale din Bucuresti.

Carrefour angajeaza personal in orasele Focsani, Pitesti, Oradea si Botosani, unde se cauta manageri de raioane (legume sau brutarie). Acestia trebuie sa fie absolventi de liceu (de preferat unul economic) si sa aiba experienta in domeniul comercial.

Angajari se fac si la Auchan, un important lant de retail. Sunt disponibile urmatoarele posturi: sef pe securitate, tehnician decorator, agenti de securitate, responsabil raportare si achizitor junior, fara experienta. Auchan mai angajeaza 20 de specialisti in produse proaspete (macelari, brutari, bucatari, cofetari) si 20 de manageri de raion si sefi de echipe. Cele 40 de locuri de munca sunt disponibile in Ploiesti, Suceava, Bucuresti, Cluj-Napoca si Botosani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea