Cariera

#europa #locuri de munca # job strainatate

Care sunt cele mai cautate locuri de munca in Europa la inceput de an

Cele mai cautate locuri de munca in strainatate la inceput de an sunt cele din cadrul institutiilor medicale, cele de educator sau lucratori in agricultura. Cel mai bine remunerate sunt insa posturile de medic, unde se pot obtine salarii de 4.000 de euro pe luna.

Cele mai multe locuri de munca in strainatate sunt oferite, prin reteaua europeana Eures, in acest inceput de an. In Danemarca se cauta de exemplu 35 de lucratori in agricultura - culegator de caspuni, insa pe o perioada determinata de sase-sapte saptamani.

Irlanda cauta personal medical si are la disponibile 10 posturi de medic psihiatru, unul de oftalmolog si 14 posturi de asistente medicale.

Persoanele interesate de aceste locuri de munca trebuie sa aiba minumum un an de experienta si sa vorbeasca fluent limba engleza. Salariul oferit se ridica la suma de 4.000 de euro pe luna, brut.

Si in Dublin se cauta 14 asistente medicale, in timp ce in Stuttgart, Germania, sunt vacante 10 posturi de educatoare in cadrul Asociatiei Internationale pentru Tineret.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea