Cariera

#japonia #functionari publici #bursa #burse de studii

Burse de studii in Japonia pentru functionarii publici

Functionarii publici romani pot obtine burse de studii in Japonia, prin intermediul programului programului Young Leaders Program (YLP), derulat de catre Institutul Naţional de Studii Politice (GRIPS) din Tokyo si promovat in Romania de Ambasada Japoniei, scrie capital.ro.

Programul este adresat functionarilor publici si oficialilor guvernamentali cu experienta (minim 3 ani), care au studii superioare , nu depasesc varsta de 40 de ani si detin certificat TOEFL sau IELTS , care sa ateste cunoasterea limbii engleze.

Programul este finantat de Guvernul Japoniei, scopul sau fiind acela de oferi pregatire adecvata viitorilor lideri in administratia publica locala, atat din Asia, cat si din restul lumii, precum si crearea unei retele in randul liderilor nationali.

Dosarele complete se depun la Agentia Nationala a Functionarilor Publici pana la data de 3 octombrie 2011. Informatii privind programul YLP pot fi obtinute accesand www.grips.ac.jp, iar formularele de inscriere se pot ridica de la sediul ANFP sau se pot descarca de pe site-ul ANFP (www.anfp.gov.ro).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea