Cariera

#Best Employers Study 2016 #Best Employers Study

Best Employers Study, 2016: au mai ramas doar doua saptamani in care companiile se mai pot inscrie

Companiile care doresc sa participe la Best Employers Study 2016 se mai pot inscrie pana la inceputul lunii septembrie. Cei mai buni angajatori ai anului vor fi anuntati in cadrul Galei Aon Best Employers, care va avea loc pe 24 noiembrie la Bucuresti, Hotel Intercontinental.

Studiul, organizat de Aon Romania, unul dintre principalii jucatori pe piata de brokeri de asigurare si reasigurare din Romania, este un instrument prin care companiile sunt evaluate de catre proprii angajati.

Pentru a participa la Best Employers Study 2016, organizatiile cu cel putin trei ani de activitate pe piata din Romania si peste 50 de angajati full time se pot inscrie aici, pana la data de 1 septembrie 2016.

La editia 2015 au participat 15.500 de angajati, 1.150 middle manageri si 224 directori executivi din 35 de companii. Acest grup de respondenti a reprezentat o populatie activa totala de peste 38.000 de angajati.

in urma studiului de anul trecut, titlul de "Aon Best Employer 2015" a fost obtinut de catre Adobe Systems Romania, Autonom, Dell, Edenred Romania, Companiile Mars, Inc. din Romania (Royal Canin Romania, Mars Romania, Wrigley Romania), McDonald’s Romania si Pfizer Romania.

Studiul este realizat anual si ajuta factorii de decizie din companii sa descopere care este nivelul de implicare profesionala (engagement) a angajatilor, legatura lor emotionala fata de companie, precum si daca exista diferente intre perceptia acestora si cea a managerilor, astfel incat sa poata lua masuri cat mai eficiente.

Metodologia dupa care se desfasoara studiul a fost dezvoltata de Aon Hewitt, divizia de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane a Aon plc.

Aon Hewitt organizeaza de 20 de ani studii de engagement. Informatiile obtinute de-a lungul timpului la nivel mondial au demonstrat ca organizatiile ai caror angajati au un nivel ridicat de engagement sunt cu pana la 40% mai profitabile, au un nivel al fluctuatiei de personal cu 25% mai mic, iar pozitiile libere existente sunt ocupate prin recrutare interna cu pana la 40% mai mult fata de companiile ai caror angajati manifesta un grad scazut sau mediu de implicare profesionala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea