Cariera

#cariera #sfaturi cariera # eficienta lucru # cum sa avansez

Bati pasul pe loc la serviciu? 5 ponturi pentru mai multa eficienta!

Ti s-a intamplat cu siguranta de multe ori sa ai impresia ca bati pasul pe loc la serviciu. Lipsa de randament poate fi cauzata in primul rand de oboseala, insa si de o slaba organizare a prioritatilor. Iata 5 sfaturi care te vor ajuta sa dai dovada de mai multa eficienta la locul de munca:

1. Organizeaza-te. Afla care este targetul tau si creeaza-ti o strategie pentru a-l atinge. Plecand de la scopuri si obiective, fa-ti un plan pe zile si chiar pe ore. Si verifica din cand in cand daca ai reusit sa il duci la bun sfarsit.

2. Cere ajutorul. Nu e o rusine sa ceri sfatul colegilor sau al specialistilor atunci cand ai nevoie. Le vei arata incredere, motiv pentru care vei obtine si disponibilitate din partea lor.

3. Odihneste-te. Lipsa de concentrare si, implicit, de randament este cauzata si de oboseala. Asa ca dormi cel putin opt ore pentru a fi odihnit atunci cand te apuci de lucru.

4. Fii punctual. Nimic nu arata mai mult respect fata de jobul tau decat punctualitatea. Este prima ta carte de vizita, asa ca nu intarzia la munca si preda-ti la timp proiectele.

5. Ai incredere in tine. "Pot s-o fac!" Aceasta trebuie sa fie deviza ta. Cu cat atitudinea cu care incepi un lucru este mai pozitiva si arati incredere in fortele proprii, cu atat vei avea mai mari sanse de izbanda.

Foto:vancouversun.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea