Cariera

#cariera #locuri de munca # locuri de munca auchan # angajari auchan #auchan

Auchan face angajari in mai multe orase. Afla ce posturi sunt disponibile!

Auchan, unul dintree mai importante lanturi de hipermarketuri din Romania, anunta ca sunt disponibile o serie de posturi la magazinele pe care le detine in Bucuresti, Targu-Mures, Iasi, Craiova, Pitesti sau Suceava.

Grupul francez cauta persoane cu studii superioare si cu experienta in domenii precum resursele umane, comertul cu amanuntul sau achizitii. Sunt disponibile urmatoarele joburi: achizitor (pentru Bucuresti), manager raion, manager departament, sef serviciu case, controlor de gestiune. Auchan promite salarii atractive si un bonus anual in functie de performante.

Peste 20 de posturi de manageri de raion food si non-food sunt vacante in Targu-Mures, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, potrivit anunturilor postate pe site-ul eJobs.

De asemenea, mai sunt disponibile urmatoarele posturi: specialist training, contabil de investitii, responsabil raportare, sef de securitate, casier trezor, achizitor sezonier.

  •   2012-09-28
  •  

Articol scris de

Catalin Pavel

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.