Cariera

#afacere #cariere #conferinta

Ai un business sau detii o pozitie de manager in cadrul companiei? Nu lasa sa-ti scape noul eveniment pe care ti-l dedicam!

Daca esti antreprenoare sau femeie de afaceri, ocupi o pozitie de management in cadrul companiei sau iti doresti sa pui bazele unui business, atunci inscrie-te la editia din 21 iunie 2018 a conferintei "Femei de cariera - Despre antreprenoriat si succes in afaceri". Vei avea parte de informatii valoroase si de networking alaturi de alte femei cu aceleasi interese ca si tine.

Woman2Woman.ro organizeaza pe 21 iunie 2018 a VIII-a editie a conferintei Femei de cariera, avand ca tema antreprenoriatul si succesul in afaceri. Evenimentul are loc in Bucuresti, la Premier Palace Hotel & Spa.

Iti pregatim informatii care te vor ajuta in business-ul tau si speakeri care iti vor raspunde intrebarilor pe care le ai cu privire la crearea si cresterea unei afaceri.

Profita de luna mai si achizitioneaza-ti biletul la cel mai bun pret! Intra in pagina evenimentului si achizitioneaza-ti biletul la evenimentul care iti ofera informatii necesare pentru dezvoltarea si cresterea unei afaceri.

Despre conferintele Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice menite sa ajute femeile sa evolueze si sa fie la curent cu domenii precum business, sanatate, parenting. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Evenimentul este sustinut de partenerii: Answear.ro, Hotel Iaki Mamaia si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: 9am, Acasa.ro, Afaceri si leadership femin.ro, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Mujer.ro, Garbo, Kudika, PR2Advertising.ro, Ziare.com.

Mai multe detalii gasesti in pagina evenimentului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea