Cariera

#cariera #cariere #studii superioare #diploma de studii

Ai diploma de studii superioare? Afla in ce domenii sunt disponibile cele mai multe joburi!

Numarul locurilor de munca destinate absolventilor de facultate a crescut de la an la an. Cele mai multe oferte s-au inregistrat la editia din 2012 a Bursei locurilor de munca pentru absolventi: 24.208.

Angajatorii ofera cele mai multe joburi in urmatoarele meserii: economist, programator, manager, medic, analist, consultant financiar, agent servicii client, inspector asigurari si consilier vanzari.

Statistica arata ca aceia care detin o diploma de studii superioare se angajeaza de regula pe urmatoarele posturi: operator calculator, agent turism, contabil, inginer, economist si consultant asigurari.

Cele mai multe locuri de munca pentru absolventii de facultate sunt disponibile in Bucuresti, Prahova, Iasi, Arad, Brasov, Bacau, Buzau, Timis si Mures.

La Bursa locurilor de munca pentru absolventi au fost selectate in vederea angajarii 13.326 de persoane. Pe loc au fost angajati 597 de absolventi, dintre care doar 80 detineau diplome care atestau absolvirea unei institutii de invatamant superior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea