Cariera

#job #cariera #loc de munca # schimbare loc de munca

5 semne ca ar fi cazul sa iti schimbi locul de munca

Specialistii in cariere sustin ca, din comoditate, multi angajati imbatranesc pur si simplu la acelasi loc de munca. Insa acestia sunt de parere ca o schimbare este deosebit de benefica. Ei au identificat chiar cateva momente-cheie in care un angajat ar trebui sa decida daca ramane la acelasi loc de munca sau isi schimba jobul.

1. Esti angajat pe acelasi post de peste un deceniu. Specialistii citati de adevarul.ro sustin ca plafonarea este deosebit de periculoasa pentru parcursul profesional al oricarui angajat.

2. Nu-ti faci treaba asa cum ar trebui. E posibil sa iti fi supraestimat abilitatile atat tu, cat si angajatorul si sa va dati seama ca, de fapt, nu esti cea mai potrivita persoana pentru postul pe care il ocupi.

3. Nu te integrezi in colectiv. Lipsa de adaptare la locul de munca poate fi o piedica in dezvoltarea ta.

4. Iesi la "vanatoare" dupa ce ai bifat un succes important. Un moment oportun sa schimbi locul de munca in care simti ca te-ai plafonat este dupa ce ai incheiat cu rezultate foarte bune un proiect.

5. Abilitatile tale nu sunt valorificate suficient. Daca esti un profesionist desavarsit, insa de ani buni nu avansezi profesional si nici nu primesti o marire de salariu, e cazul sa cauti de lucru in alta parte.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea