Cariera

# curs calificare #calificare #plafonare #loc de munca #cariera

5 semne ca trebuie sa-ti schimbi cariera

Te afli intr-un moment al carierei pe care nu reusesti sa il depasesti? Simti ca nu mai poti evolua si nu stii de ce? Specialistul in management Jack Welch, citat de dailybusiness.ro, a identificat cinci cauze principale care "ucid" promovarea:

1. Nu faci ceea ce ai promis. Te-ai angajat sa faci un lucru, du-l pana la capat. Nu vei reusi sa avansezi in cariera daca tot ceea ce spui sunt doar vorbe goale, iar faptele lipsesc.

2. Te opui schimbarii. Nu te bloca pe idei fixe, ci incearca sa fii cat mai deschis inovatiilor. Doar asa vei avea sansa sa evoluezi.

3. Te gandesti doar cum sa avansezi. Concentreaza-te pe prezent. Fa-ti treaba cat mai bine acum si nu vei ramane neobservat in ochii sefilor. Daca gandul tau e mereu departe, la ziua de maine, vei parea distras si lipsit de preocupare.

4. Critici, dar nu oferi solutii. Ti-ai facut un obicei din a gasi fel si fel de probleme la tot pasul? Cei din jur vor crede doar ca te plangi daca nu vii niciodata si cu o solutie pentru rezolvarea lor.

5. Te multumesti cu putin. Atunci cand te-ai oprit singur din evolutie, multumindu-te cu situatia ta actuala, nu mai ai nicio sansa sa te dezvolti din punct de vedere profesional si personal. Ba chiar riscul de regres e iminent.

Foto: priotime.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea