Cariera

#inovatie #cariera #creativitate #femei de succes #organizare program

3 calitati ale femeilor de succes

Femeile se pot bucura de o cariera de succes intocmai ca barbatii, putand accede cu usurinta la joburi care aparent le sunt dedicate doar reprezentantilor sexului tare. Care este comportamentul si atitudinea unei asemenea femei? Iata cateva dintre obiceiurile bune ale femeilor de succes!


1. Isi organizeaza eficient programul

Femeile cu o cariera de succes sunt foarte bine organizate. In special atunci cand viata profesionala se impleteste cu cea de familie, femeile de succes stiu sa isi stabileasca prioritatile si sa isi organizeze orarul in asa fel incat sa nu rateze niciun eveniment important din viata lor de familie.


2. Stabilesc legaturi cu profesionistii din domeniu

Femeile cu o cariera de succes sunt constiente de importanta comunicarii si a networkingului, prin urmare stabilesc si intretin legaturi cu profesionistii din domeniul lor de activitate. Femeile de succes stiu ca oamenii prefera sa lucreze cu acele persoane pe care le stimeaza si in care au incredere.


3. Sunt creative, inovatoare si indraznete

Femeile de succes nu se tem sa gandeasca creativ, sa isi exprime ideile - oricat ar fi ele de neobisnuite la prima vedere - si sa depuna apoi eforturile necesare pentru a le transforma in realitate.

Sursa foto: stonebridgehair.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea