Cariera

#laptop #business intelligence # interviu de angajare #abordari

3 metode noi de abordat la interviul de angajare

Daca iti cauti un job de cateva luni, insa ai intampinat doar refuzuri la interviul de angajare, atunci este cazul sa aplici noi metode. Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa faci o impresie buna si sa ai succes la interviul de angajare.

1 Afla cat mai multe lucruri despre angajator

Pentru a fi cu un pas inaintea celorlalti candidati, incearca sa afli cat mai multe informatii despre recrutor, pentru a sti cum sa il abordezi. Afla ce pasiuni are, ce principii are sau ce oameni ii plac.

2 Foloseste-te de tehnologie

Ca sa iesi in evidenta la un interviu de angajare este bine sa te folosesti si de laptop sau alte instrumente de prezentare. Daca iti vei face o prezentare coerenta, insotita si de elemente vizuale, precum grafice sau tabele, vei castiga cu siguranta puncte in plus din partea angajatorilor.

3 Aplica strategia "business intelligence"

Inainte de a te prezenta la interviu informeaza-te si despre competitorii companiei. Astfel, vei avea avantajul sa ii prezinti angajatorului un plan de strategii si o buna viziune asupra dezvoltarii business-ului, care te vor ajuta sa ii castigi increderea acestuia.

Sursa foto: richsmanagementblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea