Auto-Tehno

#apple #mac #steve jobs # os x lion

Steve Jobs a prezentat iOS 5 si OS X Lion

Seful Apple, Steve Jobs, a prezentat noile inovatii ale companiei la Worldwide Developers Conference 2011 in San Francisco. Apple urmeaza sa lanseze noi sisteme de operare pentru Mac - Lion, pentru smarthphone -uri si tablete - ios 5 si un sistem de could computing.

Deocamdata Steve Jobs nu a anuntat nici o data clara cu privire la lansarea noilor sisteme de operare si servicii, dar ele sunt asteptate in toamna acestui an.

Inovatiile Apple prezentate la WWDC 2011:

iOS 5 - noul sistem de operare pentru gadgeturile Apple, iPod Touch, iPhone si iPad, va avea integrat serviciul Twitter si va pune la dispozitia utilizatorilor peste 1.400 de aplicatii noi. iOS 5 va utiliza si notificarile, considerate pana acum un avantaj al gadget-urilor Android.

OS X Lion - noul sistem de operare pentru computerele Mac, cu peste 250 de imbunatiri, va avea cel mai mic pret din istoria companiei 29,99 de dolari, iar update-ul se va putea face pe loc, fara niciun restart.

iCloud - sistem de stocare a datelor online, care permite sincronizarea muzicii si aplicatiilor cumparate in toate gadgeturile Apple.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea