Mobile

# telefon facebook #htc #android #interfata #Facebook Home

Cum arata interfata noului telefon Facebook produs de HTC

Numele telefonului Facebook produs de HTC nu a fost deocamdata confirmat. Fie ca se va numi HTC Myst sau HTC First, telefonul care va fi prezentat astazi nu a fost insa deloc un secret bine pastrat. Iata primele imagini cu interfata telefonului Facebook.

Interfata Android a noului smartphone Facebook produs de HTC are un design minimalist si utilizeaza icoanele clasice Android. Lansat sub numele "Facebook Home", noul launcher Android include si legaturi catre cele mai importante servicii ale retelei sociale in aproape fiecare meniu.


Din primele poze ajunse online se poate observa si accentul pe o experienta grafica deosebita, cu poze care acopera intreaga suprafata a ecranului. Optiunile Facebook vor fi accesibile pentru utilizatori si in lock screen.


Specificatiile noului telefon Facebook includ un ecran de 4,3 inci cu rezolutie HD 720p, alaturi de un procesor dual-core Snapdragon S4 si camere foto de 5 MP si 1,6 MP.


Sursa foto: 9to5google.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea