Mobile

#google #lansare #baterie #smartphone #Samsung S4 #ecran Super AMOLED #Smart Scroll #Smart Pause #Tizen

A fost lansat Samsung S4, cel mai bun telefon de la Samsung

Noul Samsung S4 a fost lansat in cursul noptii trecute cu mare fast la Radio Music Hall din New York.

Cel mai nou si bun smartphone de la Samsung vine cu o colectie impresionanta de aplicatii si functii, fiind chiar mai performant decat se zvonea in prima faza.

Samsung S4 a fost prezentat intr-o maniera deosebit de interesanta: acesta a fost accesoriul principal dintr-o sceneta realizata de cativa actori, care au evidentiat calitatile gadgetului.



Prezentarea sustinuta dupa micul spectacol s-a adresat in mare marte oamenilor de afaceri, parintilor, adolescentilor si tinerilor, iar Jeremy, pustiul care a avut rolul principal in reclama pentru Samsung S4, a sustinut si un moment artistic in care a dansat step.

Specificatiile smarphone-ului Samsung S4

Samsung S4 are o memorie RAM de 2GB, ecran Super AMOLED de 5 inci si o rezolutie de 1920x1080 full HD. Camera foto principala a smartphone-ului are 13 megapixeli, iar cea frontala are doar 2.

Bateria telefonului Samsung S4 are 2600mAh, iar in plus vine cu nenumarate functii care il face sa fie cel mai bun smartphone de pe piata in acest moment.

In cadrul evenimentului de aseara au fost prezentate o serie de functii noi (unele despre care nu se stia nimic pana acum), printre care: Smart Scroll, Smart Pause, navigare fara atingere, dar si Sound & Shoot, o functie care permite utilizatorului de smarphone sa faca o fotografie cu sunet (durata de maxim 5 secunde).

100 de fotografii in 4 secunde

Samsung S4 este singurul smartphone care poate capta 100 de imagini in doar  4 secunde. Dintre aceste imagini, sunt selectate doar cele mai clare si mai bune.


Samsung Galaxy S4 mai vine cu functia de traducere, atat voce, cat si text, din romana in franceza, portugheza, germana, italiana etc.

Samsung Galaxy S4 va fi adorat si de catre gameri, datorita display-ului Super Amoled, care ofera o experienta foarte placuta, dar si datorita functiei Group Play, prin care se pot juca si jocuri multiplayer si se pot distribui imagini.

Samsung fara Google

De la marele eveniment de lansare au lipsit prezentarea si mentionarea sistemului de operare Android, ceea ce poate sa insemne ca faimoasa colaborare dintre cele doua mari companii a ajuns la final.

Se zvoneste ca Samsung urmeaza sa lucreze cu Intel, alaturi de care sa dezvolte sistemul de operare numit Tizen.

Sursa foto: cloudfront.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare