Masini

#toamna #detalii #logan #salonul auto de la paris

Noi detalii despre Logan 2

Dacia Logan 2 urmeaza sa fie prezentata in toamna anului viitor la Salonul Auto de la Paris. Noul model Logan va beneficia de o parte frontala mai 'agresiva'. In ceea ce priveste aspectul masinii, acesta va fi mai modern si mai german.

"Vom pastra atuurile marcii: pretul acceptabil, robustetea masinilor, spatiul, iar ideea principala pentru noi este ca Logan trebuie sa mentina aceste valori dar sa aiba o perceptie de calitate si imagine de masina mai moderna, mai sofisticata", a declarat pentru 0-100.ro designerul sef al Renault Laurens van den Acker.

Modelul Logan 2 va fi oferit in doua variante de caroserie: sedan si hatchback. Dacia Logan 2 va fi mai lunga decat actualul Logan, urmand sa aiba 4,4 metri lungime.

Platforma pe care va fi realizata Dacia Logan 2 si trenul de rulare vor veni de la Renault Fluence .

Se estimeaza ca pretul lui Logan 2 va creste cu 200 de euro. Astfel, pentru piata franceza preturile pentru varianta de baza vor pleca de la 7.800 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea