Masini

#second hand #piata auto #auto #service #ponturi #masina second-hand #cumpara masina second hand

3 lucruri pe care trebuie sa le verifici inainte de a cumpara o masina second-hand

Daca intentionezi sa iti cumperi o masina second-hand, trebuie sa verifici mai intai anumite lucruri pentru a fi sigur ca autovehiculul pe care urmeaza sa il cumperi este functional si nu vei intampina probleme cu el imediat ce ajungi acasa. Iata cateva ponturi care te ajuta la verificarea unei masini second-hand:

1. Verifica actele masinii

Primul lucru pe care trebuie sa il verifici atunci ca iti cumperi o masina sunt actele. Fa cercetari si citeste-le atent, deoarece exista multe cazuri in care actele masinilor sunt false.

2. Fa testul masinii cu motorul rece

Pentru a fi sigur ca masina este in stare buna, cel mai bine este sa ii faci testul cu motorul rece. Daca motorul este rece si masina porneste din prima, inseamna ca nu sunt probleme.

3. Verfica sasiul

Un alt lucru important de verificat la o masina second-hand este sasiul. Inainte de a te avanta sa cumperi un autovehicul rulat, verifica daca sasiul a fost modificat sau daca prezinta urme ce arata ca acesta a fost accidentat.

Sursa foto: www.finantistii.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea