IT & C

#quad-core #android ice cream sandwich #ZTE era #smartphone quad-core

ZTE Era, quad-core cu Ice Cream Sandwich la MWC

Compania chineza ZTE are planuri mari pentru piata europeana, iar primul pas a fost lansarea la MWC a noului ZTE Era , smartphone quad-core cu Android Ice Cream Sandwich .

Noul smartphone ZTE, prezentat la MWC, este dotat cu un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core si un ecran QHD de 4,3 inci, cu rezolutie de 960x540. ZTE Era este cel mai puternic smartphone Android lansat pana acum de companie si ruleaza versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich .

Cu o grosime de numai 7,8 mm, ZTE Era are memorie de 8 GB ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD si incorporeaza tehnologiile HD Voice si Dolby Surround.

Smartphone-ul ZTE Era urmeaza sa fie lansat in Europa si China in a doua jumatate a anului. Compania s-a situat pe locul 5 in topul producatorilor de mobile la nivel mondial in 2011, iar noul telefon face parte din strategia ce urmareste ascensiunea pana la locul 3 pana in 2015.

Sursa foto: Zte.com.cn

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele