IT & C

Zapp Internet Express, primul serviciu wireless broadband la nivel national

Zapp a lansat primul serviciu de comunicatii mobile in banda larga la nivel national, Zapp Internet Express, bazat pe tehnologia CDMA 1x EV-DO (Evolution Data Optimized), care va permite transferuri de date cu viteze de pina la 2,4 Mbps. Cu Zapp internet express utilizatorii pot descarca fisiere muzicale si video, pot sa primeasca fotografii online, sa-si acceseze e-mailul sau reteaua privata de la birou in conditii de mobilitate totala, la un nivel avansat al securitatii comunicarii.
Mobilitatea oferita utilizatorilor serviciului Zapp Internet Express permite accesarea Internetului de oriunde din aria de acoperire a retelei Zapp.
Folosind modemul wireless Z010 conectat la un laptop, abonatii au posibilitatea sa lucreze in alta parte decit la birou sau acasa si sa receptioneze rapid chiar si documente de mari dimensiuni.
Serviciul de transfer de date Zapp Internet Express este disponibil in doua variante: Zapp Internet Express 15 (abonament lunar de 19 dolari, cu 15 ore de Internet incluse) si Zapp Internet Express 100 (abonament lunar de 39 de dolari, cu 100 de ore de Internet incluse), pretul modemului fiind de 99 de dolari pentru ambele tipuri de abonament.
Traficul suplimentar de date se tarifeaza cu 2 centi/minut. Serviciul este disponibil in Bucuresti si in toate municipiile resedinta de judet .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele