IT & C

#google #design #youtube #facebook # dislike

Youtube isi irita fanii cu noul design al site-ului

Youtube nu pare sa fi dat lovitura cu noul design al site-ului pe care l-a implementat pe 1 decembrie. Mii de utilizatori au "amendat" noul look al Youtube prin "dislike-uri" pe Facebook, numarul celor carora le-a placut design-ul fiind de cateva ori mai mic, scrie BBC.

Schimbarea de design efectuata de Youtube in urma cu doar cateva zile se refera in primul rand la o evidentiere mai buna a continutului aflat pe site. Desi Google, detinatorul Youtube, afirma ca schimbarile sunt benefice pentru utilizatori, multi dintre acestia si-au declarat nemultumirea fata de cum arata in acest moment site-ul de video streaming.

Multi dintre utilizatorii Youtube au comentat destul de dur de cizia Google de a schimba look-ul Youtube: "R.I.P. youtube" sau "The layout is a mess! (Layout-ul este o porcarie)". De fapt, intentia principala a Google a fost de a realiza o integrare mult mai buna a Youtube cu principalele servicii de coailizare, Facebook si Google+.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele