IT & C

#sharing #videoclip #youtube

YouTube: in doar 5 ani este folosit de peste 2 miliarde de ori pe zi

Cu cateva zile in urma, YouTube, cel mai cunoscut site online de sharing al continutului video si-a sarbatorit onomastica . Mai precis, pe data de 16 mai 2005, YouTube.com in versiunea Beta se lansa pe internet.

Site-ul a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor optiunea a de a incarca videoclipuri pe internet, dar ca aceastea sa poata sa fie vizualizate si de altii.

Au trecut cinci ani, iar YouTube se poate mandri ca este cea mai mare comunitate de acest gen, atingand doua miliarde de vizualizari pe zi. Cuantificat, utilizatorii care dau "click" in fiecare zi pe videoclipurile site-ului se ridica la un numar care este de doua ori mai mare decat publicul care urmareste in prime-time trei televiziuni mari din Statele Unite ale Americii.

Odata cu sarbatorirea a cinci ani de YouTube, site-ul a lansat si un canal special denumit YouTube Five Year in care sun prezentante povestea intregului proiect si alte detalii legate de instoria YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele