IT & C

#you tube #cadouri you tube #continut youtube

YouTube face cadouri de aur creatorilor de continut video original

YouTube a decis sa-i rasplateasca cu aur pe cei mai apreciati creatori de continut video original publicat pe site. Premiile includ plachete de aur, dar si bani gheata: 500 dolari.

Aproximativ 80 parteneri, ai caror canale au strans peste un milion de abonati vor primiti din partea YouTube o placa cu un buton "Play" din aur.

In afara de cadoul in aur pentru cei mai importanti creatori de continut, YouTube ii va rasplati si pe cei care au strans peste 100.000 abonati cu 500 dolari si o husa pentru camera video.

Cadoul de 500 dolari oferit detinatorilor a peste 1400 canale YouTube i-ar putea ajuta pe acestia sa produca continut de calitate si mai buna, daca sunt investiti in echipamente de calitate, potrivit VentureBeat.com.

Dupa ce Google a promis in 2001 ca va investi 100 milioane dolari in promovarea partenerilor YouTube, se pare ca o parte din bani s-au transformat si intr-o recompensa directa.

Sursa foto: Socialtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele