IT & C

#romania #yamaha #show-room

Yamaha HI FI la primul showroom din Romania

Primul show-room Yamaha din Romania isi deschide portile. Evenimentul de inaugurare are loc pe Str. Sergent Nutu nr. 4, (fosta fabrica Ventilatorul).

Vineri 05.12.08, fanii marcii si nu numai sunt invitati sa descopere, prin auditii si demonstratii sunetul produselor Hi Fi Yamaha.
 
Compania promite sunet stereo de inalta calitate , naturaletea si realismul sunetului home-cinema. In cadrul show-ului se pot face auditii si testari live. Tot de aici vizitatorii pot cumpara la cele mai mici preturi produse Yamaha Hi Fi: cele mai bune receivere 5.1 sau 7.1.

Din prezentare nu vor lipsi nici amplificatoare Stereo de inalta calitate, DVD Playere, CD Playere, incinte acustice cu un finisaj deosebit si sunet natural, precum si Proiectorul Digital de Sunet Yamaha. Si acestea pot fi achizitionate.

Deschiderea acestui showroom a aparut pentru a satisface nevoia cumparatorilor de a testa si audia produse de inalta calitate cu un pret foarte bun, adaptat puterii de cumparare din tara noastra. Showroom-ul va fi deschis de luni pana vineri intre orele: 10.00 - 18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele