IT & C

#xonar sense #asus #sennheiser

Xonar Xense, pachet audio pentru gameri

Xonar Sense este un pachet de gaming compus din Asus Xonar Xense One si Sennheiser PC350 Xense, adica o placa audio pentru PC si o pereche de casti.

Placa audio Xonar Xense de la Asus si castile Sennheiser PC350 au fost dezvoltate prin cooperare, produsele fiind optimizate pentru a putea functiona impreuna. De-a lungul perioadei de testare s-au incercat peste 1.000 de modele de casti care sa se potriveasca perfect cu noile componente de pe placa de sunet , iar Sennheiser PC350 s-a dovedit a fi perechea ideala.

Spre deosebire de alte combinatii aleatoare placa de sunet/casti, Xonar Xense functioneaza ca un ansamblu, cele doua componente fiind intr-un echilibru perfect. Placa de sunet si castile audio ofera aceeasi calitate superioara, sunetul pastrandu-si acuratetea de-a lungul partidelor de gaming.

Xonar Xense dispune de ecranare EMI, placa audio fiind protejata fata de emisiile electromagnetice ale componentelor din interiorul PC-ului sau a altor dispozitive electronice. De altfel, conectorii de studiou, de 6,5 mm, ofera o conexiune mai buna fata de cei obisnuiti de 3,5 mm, jucatorii  fiind capabili sa percepa intreg spectrul audio. Atat placa de sunet, cat si castile ofera suport complet pentru Dolby Headphone 5.1, precum si pentru tehnologia proprietara Asus Xonar GX2.5.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele