IT & C

www.eximbank.ro - site pentru exportatori lansat de Eximbank

"Un site pentru o cerere exigenta!" Aceasta este deviza sub care a fost lansat din 2 iunie noul site al Bancii de Export - Import a Romaniei, EXIMBANK S.A.

www.eximbank.ro este adresa de internet ce poate fi accesata de societatile care exporta sau care produc pentru export. Firmele pot gasi aici informatii privind produsele si serviciile EXIMBANK S.A., ultimele noutati privind activitatea bancii, situatia financiara a acesteia, nivelul ratei dobanzilor, cat si informatii despre acordurile de cooperare dintre EXIMBANK S.A. si banci din Romania sau din strainatate, incheiate pentru a facilita accesul exportatorilor la noi surse de finantare .

www.eximbank.ro va fi actualizat zilnic, astfel incat sa devina o sursa de informare prompta pentru cei care vor sa beneficieze de finantari, garantari si asigurari de la EXIMBANK S.A.

www.eximbank.ro cuprinde modalitatile cele mai usoare de contactare a reprezentantilor bancii, fiind puse la dispozitia clientilor si potentialilor clienti numerele de telefon si adresele de posta electronica atat de la sediul central al EXIMBANK S.A cat si de la sucursale.

www.eximbank.ro reprezinta noua imagine a EXIMBANK S.A., Banca de Export- Import a Romaniei regasindu-si calea spre performanta si devenind un partener de incredere pentru exportatori , au precizat reprezentanti ai bancii.

Demersul EXIMBANK S.A. are in vedere cresterea numarului si volumului creditelor acordate pentru sprijinirea exporturilor romanesti, a numarului de garantii pentru export si a asigurarilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele