IT & C

#windows 8 #release preview #windows 8 release preview #disponibil download

Windows 8 Release Preview, disponibil pentru download

Microsoft s-a tinut de promisiune si a lansat Windows 8 Release Preview in prima saptamana din luna iunie. Noua versiune a sistemului de operare Windows 8 este disponibila gratuit pentru toti cei care nu au rabdare sa astepte versiunea finala.

Dupa ce a lansat la inceputului anului versiunea beta Windows 8 Consumer Preview, Microsoft a adus imbunatatiri importante noului sistem de operare creat pentru PC, tablete si smartphone-uri.

Internet Explorer 10, inclus in Windows 8 Release Preview, este primul browser care are activata automat optiunea "Do Not Track", pentru anonimitate si siguranta online, potrivit Geek.com.

Cei interesati sa incerce noul Windows 8 Release Preview, il pot descarca gratuit de pe site-ul oficial Windows.microsoft.com, la categoria "Products". Lansarea a fost umbrita insa pentru unii utilizatori care au instalat initial Windows 8 Consumer Preview, deoarece o mare parte dintre ei nu pot face upgrade-ul la Windows 8 Release Preview.


Sursa foto: Geekwire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele