IT & C

#microsoft #windows 8

Windows 8 pregateste o interfata 3D?

Zvonurile despre Windows 8 , descris de Microsoft ca un "pariu riscant", sustin existenta unei interfete noi, 3D.

Windows 8 va avea doua tipuri de interfata . Inovatia este interfata Wind , o versiune evoluata a interfetei Peek, din Windows 7.

Wind este o interfata 3D, disponibila numai in versiunea pe 64bit a Windows 8. Noua interfata va avea nevoie de o placa video dedicata sau un sisteme notebook high end. Pentru a functiona corect, Wind va necesita minim 170MB memorie video dedicata si suport pentru accelerare hardware, potrivit go4it.ro.

Pentru utilizatorii care nu sunt dispusi sa investeasca inca in upgrade -ul hardware, Windows 8 va oferi si o varianta secundara, in 2D, disponibila doar pentru versiunea pe 32bit a sistemului de operare.

Se pare ca noua interfata va fi dinamica si foarte adaptabila. Interfata Windows 8 se va modifica in functie de activitatile zilnice ale utilizatorului. Chiar si icon-urile de pe desktop vor fi adaptabile in functie de cerinte.

Microsoft nu a confirmat pana acum niciun detaliu legat de noul sistem de operare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele