IT & C

#microsoft #sistem de operare #windows 8.1

Windows 8.1 este gata, dar utilizatorii au de asteptat pana pe 18 octombrie

Windows 8.1, cea mai noua versiune a sistemului de operare Microsoft, este gata, insa americanii nu o ofera inca publicului larg. Potrivit The Verge, in acest moment Windows 8.1 va fi oferit producatorilor de hardware cu care colaboreaza compania, iar publicului larg, abia pe 18 octombrie.

Noua versiune a sistemului de operare Microsoft va fi oferita gratuit printr-un simplu update pentru utilizatorii care au deja instalata, cu licenta, actuala versiune Windows 8.

Blue, asa cum a fost initial denumit Windows 8.1, va aduce cateva schimbari, printre care revenirea butonului "Start" care a disparut in actuala versiune, icoane mai mici sau mai mari, Internet Explorer mai bun, aplicatii si functii imbunatatite, cum sunt cele denumite multi-monitor sau side by side.



Pana pe 18 octombrie, mai noteaza sursa citata, Microsoft va mai lucra la detaliile de final pentru a nu exista probleme legate de calitatea noului software la data lansarii.


Sursa foto: microsoft-news.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele