IT & C

#romania #microsoft #windows 7

Windows 7 s-a lansat oficial in Romania

Microsoft a lansat oficial in Romania noul sistem de operare Windows 7 .

Asa cum a fost anuntat initial, Windows 7 are in componenta urmaoarele aplicatii Si programe imbunatatite: nou design pentru Taskbar, HomeGroup, DeviceStage, Windows Live Photo Gallery si Windows Live Movie, aplicatiile Snap, Shake si Internet Explorer 8 , cel mai rapid si sigur browser Microsoft de pana acum.

Plusuri Windows 7

Produsul este creat pentru a imbunatatii performanta PC-ului cu ajutorul aplicatiilor si programelor Faster On, Faster Off, Windows Mobility Center (aplica?ia Mobile Made Easier). Nu in ultimul rand, noul sistem de operare ofera modalitati variate de petrecere a timpului liber cu ajutorul Windows Touch, PlayTo, Internet TV, Location-Aware Printing si al aplicatiilor pentru gaming si grafica.

Windows 7
este lansat pe piata internationala in urmatoarele editii: Windows 7 Starter, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise si Windows 7 Ultimate (editia Windows 7 Home Basic si Student nu sunt disponibile pentru piata din Romania). Odata cu aceasta lansare, retailerii si partenerii prezinta consumatorilor o serie de oferte atractive pentru PC-uri cu Windows 7 preinstalat.

Lansarea Windows 7 in Romania

Windows 7 in limba romana este dinsponibil in magazine din data de 31 octombrie 2009. Lansarea noului sistem de operare in Romania pentru mediul de business a avut loc pe 5 noiembrie 2009 , iar in zona consumer va avea loc pe data de 6 noiembrie.

Principalul partener al Microsoft pentru aceasta lansare este Romtelecom. Alaturi de acestia, evenimentul de lansare va fi sustinut de Asus, eMAG, Fujitsu, Lenovo si Maguay.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele