IT & C

#wi-fi #romania #vodafone #hotspot #mobile broadband #modem

Vodafone lanseaza modemul Mobile Broadband Hotspot

Vodafone Romania lanseaza dispozitivul mobile broadband Hotspot , o noua solutie de conectare mobila 3G broadband.

Promotional, noul modem este oferit gratuit pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet, cu 7,2 Mbps viteza de download pentru primii 8 GB  trafic de date, la 19 euro/luna.

Solutie Wi-Fi

Solutia Vodafone Mobile Broadband Hotspot utilizeaza un dispozitiv de conectare mobila care ofera acces simultan la Internet pentru un numar de pana la cinci utilizatori.

Dispozitivul de conectare portabil, de tip "plug and play", este usor de utilizat si de instalat, furnizand acces instant la Internet, la viteze 3G broadband, de pana la 7,2 Mbps.

Odata cu activarea solutiei Vodafone Mobile Broadband Hotspot, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se poate conecta orice dispozitiv mobil , incluzand laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, etc., ce incorporeaza tehnologia WiFi.

Cu GPS si capacitate de 16 GB


In plus, modemul de conectare portabil este echipat cu GPS si baterie proprie pentru autonomie si mobilitate maxima, precum si slot pentru micro-card de memorie (Micro SD Card), cu o capacitate de pina la 16 GB, permitand accesul la fisierele stocate tuturor utilizatorilor conectati.

Noul dispozitiv de conectare mobila este disponibil incepand  din 24 august 2009 in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, impreuna cu abonamentele de date mobile Unlimited Mobile Internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele