IT & C

#mediastation hd dvr #verbatim #high-definition #hdd multimedia

Verbatim lanseaza un nou HDD Multimedia

Verbatim a lansat MediaStation HD DVR , un hard drive multimedia care inregistreaza si reda direct de pe televizor, modemul de cablu sau de televiziune prin satelit, DVD player sau de pe casete video .

Noul echipament ofera redare video in high-definition si posibilitatea de a accesa date din reteaua personala. Hard drive-ul este un dispozitiv central pentru acasa pe care se pot inregistra, psstra si reda filme, fotografii si muzica.

Usor de utilizat

Cu receptorul DVB-T pentru televiziune digitala prin cablu incorporat, combinat cu capacitatea de inregistrare, acest MediaStation de la Verbatim  poate inregistra direct de pe televizor, DVD player sau de pe casete video VHS.

Spatiul de stocare de 1 TB (terabit) este suficient de incapator pentru 500 de ore de inregistrari, 1.420 de filme, 330.000 de melodii sau 1.000.000 de fotografii. De asemenea poate inregistra direct pe sau de pe un card de memorie (SD, SHDC si Memory Stick ), drive USB sau un .

Inregistrarile pot fi programate prin intermediul unui ghid electronic astfel incat programele TV favorite pot fi intrerupte si derulate folosind functia de navigare temporala. Butoanele "One Touch" de pe partea frontala a dispozitivului asigura inregistrare usoara de programe si copiere a fotografiilor pe hard disk-ul internMediaStation.

Redare High-Definition

MediaStation HD DVR reda continutul stocat de pe televizor in format high-definition (rezolutie 1.080i). Totodata, aceasta poate afisa fotografiile JPEG HD si poate imbunatati filmele inregistrate in format standard catre 1.080i.

Dispozitivul poate fi conectat la o retea WLAN, ceea ce inseamna ca poate fi atasat cu usurinta la reteaua personala a utilizatorului. Acesta este un model compatibil pentru un dispozitiv NAS pe care poate fi stocat tot continutul multimedia.

MediaStation HD DVR include software-ul "Nero Move It Essentials", pentru convertirea si transferul fisierelor. Software-ul face aceste lucruri automat de pe un dispozitiv pe altul pentru redare instantanee.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele