IT & C

#verbatim #editie aniversara #aur #hdd extern

Verbatim lanseaza un HDD extern in editie speciala

Verbatim a implinit in 2009 40 de ani de activitate, iar pentru a marca aceasta ocazie, compania anunta o editie limitata de hard discuri portabile aurite.

Carcasa in aur a "Editiei Aniversare" adaposteste un hard disc de 500 GB de 2,5 inch si include software pentru back-up si sincronizare usoara.

Detalii tehnice

Unitatea este compatibila cu PC-urile si Mac-urile si va fi disponibila in magazine pentru o perioada scurta de timp.  Software-ul de back-up, Dmailer, incarcat pe disc este si el compatibil PC si Mac si nu este necesara instalarea acestuia.

Software-ul Verbatim Sync, care este de asemenea preincarcat, asigura utilizatorilor sincronizarea fisierelor si directoarelor, de la contactele si calendarul din Microsoft Outlook si Windows Mail, pana la documentele, imaginile si clipurile video din computer.

Un singur cablu

Cu un port USB 2.0 care asigura atat energie cat si o rata de transfer de  pana la 480 Mbit/sec, HDD-ul editie aniversara este usor, doar 161 grame si optimizat pentru mobilitate . Avand patruzeci de ani pe piata, Verbatim a intrat in anul aniversar pe locul trei ca brand in industria europeana de stocare digitala a datelor si pe primul loc in piata de stocare optica a datelor.

"Din zilele de inceput cand comercializam discuri floppy si pana la actuala gama larga de produse optice, memorii flash, hard discuri externe si accesorii, Verbatim a fost mereu asociat cu fiabilitatea si calitatea. Acest lucru a reprezentat baza succesului nostru si va fi mereu un principiu de baza pentru viitor. Odata cu sarbatorirea a 40 de ani vom continua sa inovam si sa comercializam produse profesionale si populare", a declarat Gary Milner, presedinte al Verbatim EMEA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele