IT & C

#securizare date #executive secure #verbatim #stick usb

Verbatim Executive Secure, un nou stick USB securizat

Verbatim anunta lansare unui nou stick USB securizat, modelul Executive Secure.

Modelul reprezinta o unealta de securitate, la pret accesibil, pentru oricine doreste sa transporte date confidentiale, intr-un mod convenabil.

Stick USB cu 4 functii

Stick-ul securizat are patru functii de securitate care impiedica accesul neautorizat la continutul sau: criptare hardware AES pe 256 de biti, algoritm de mascare a parolei, directiva de introducere obligatorie a parolei si stergerea automata a datelor dupa 20 de incercari esuate de autentificare. executive secure este disponibil in versiunile de 4, 8 si 16 GB.

Pierderea sau furtul unui stick USB pot avea consecinte devastatoare daca acele date ajung in maini gresite. Noul stick USB Executive Secure de la Verbatim previne accesul neautorizat la date cu ajutorul criptarii premium AES pe 256 de biti si controller-ului de securitate hardware.

Usor de folosit

Odata cu protectia prin parola integrata, acesta ofera siguranta datelor intr-un pachet fiabil si usor de operat. Interfata de introducere a parolei sterge automat intregul continut al stick-ului dupa a 20-a autentificare eronata. Acest lucru asigura privarea persoanelor neautorizate, de accesul la date.

Interfata USB este de asemenea protejata fizic, de un mecanism ce retrage conectorul in interiorul stick-ului, anuland necesitatea unui capac. In plus, un LED incorporat indica stadiile de operare si transfer. Acesta din urma se efectueaza cu viteze de citire de pana la 11 MB/sec si scriere de maxim 8 MB/sec.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele