IT & C

#mouse #verbatim #nano #wireless

Verbatim anunta mousii wireless Nano

Verbatim isi extinde GAMA de mouse wireless pentru laptopuri cu seria Nano.

Dispozitivele vin in variate de culori ca negru, rosu, albastru si roz.

Compatibilitate si design

Mousii Nano sunt compatibili cu PC-urile si Mac-urile si prezinta un mic receptor USB care este doar putin mai mare decat o moneda pe grosime.

"Receptorul USB este foarte mic si poate ramane in slotul USB chiar si cand utilizatorul este pe drum cu netbook-ul sau laptopul", a declarat Mats Nordin, Business Development Manager accessories Verbatim EUMEA.

Totodata, conform traditiei Verbatim, noile modele se remarca prin designul ergonomic si manevrabilitatea superioara.

Utilizatorii se pot de asemenea baza pe tehnologia wireless ce functioneaza la 2,4 GHz: asigura un semnal puternic pana la 10 metri.

Control

Cele patru modele beneficiaza de un control precis al miscarii cu ajutorul unui senzor laser de mare viteza cu o rezolutie maxima de 1.600 dpi.

Culorile acestora sunt in concordanta cu trendul actual in culorile laptopurilor pentru a pastra o legatura placuta intre designuri.  

"Netbook-urile devin din ce in ce mai populare in piata si se potrivesc perfect cu mousii nou introdusi de la Verbatim", a mai declarat Mats Nordin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele