IT & C

Vanzari crescute de aplicatii in Europa Centrala si de Est

Oracle a inregistrat o crestere a cererii pentru aplicatiile integrate in pachetul Oracle E-Business Suite in tarile din zona central-est europeana.

Succese remarcabile s-au inregistrat in special in sectorul serviciilor financiare, serviciilor publice si telecomunicatiilor, unde nivelul de competitivitate este mai ridicat, fiind emulat de conditiile impuse pentru admiterea in structurile europene. "Adoptarea aplicatiilor de e-business este mai accelerata in Europa centrala si de Est," afirma Hans Jarnik - vicepresedinte si managing director Oracle Northen and Central Eastern Europe. "Pietele in plina dezvoltare din aceasta zona se dezvolta in acest moment cu o rapiditate mai mare decat cele din vestul continentului, ambele sectoare - public si privat privind Internetul ca o fundatie pentru progresul lor viitor."




Printre organizatiile din aceasta zona care au implementat in ultima perioada diferite aplicatii din cadrul pachetului Oracle E-Business Suite se numara: Czech Mobile/ Oskar, Marianske Ianze, Marienbad Kur & Spa Hotels si Fundatia de Stat pentru Agricultura - din Republica Ceha , State JSC Latervenergo din Letonia, Bank Zachodni WBK si PPPL Polish Arports Authority - din Polonia, Michelin , Orange si Rompetrol - din Romania, Galogen, JSC Vanino Commercial Sea Port, JSC Yarenego, Metafrax, Protek, RAO UES, RTCcomm.Ru si VimpelCom - din Rusia, Ministerul Apararii, Sony Slovakia si Slovnaft - din Slovacia, MARSO si Ministerul Apararii - din Ungaria.



Desi Oracle are o experienta de peste 13 ani in tarile din aceasta regiune, pentru a se adapta cat mai bine necesitatilor din sectorul public si privat impuse de aderarea la structurile europene, compania a infiintat o entitate speciala de business numita European Union Enlargement Region.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele