IT & C

Valentine Day cu 12 patch-uri de la Microsoft

Cu doar o zi înainte de Valentine's Day, Microsoft intenţionează să lanseze 12 patch -uri pentru a remedia o varietate de probleme în Windows, Office, Visual Studio şi mai multe alte aplicaţii. Cel puţin cinci dintre aceste patch-uri vor fi „critice”. Explicaţia pentru numărul neobişnuit de mare de patch-uri din această lună ar putea sta în faptul că patru din remediile programate pentru lansare luna trecută au fost retrase în ultimul moment, inclusiv un update pentru Visual Studio. Dacă toate patch-urile vor fi lansate, aceasta va fi cea de-a doua ocazie în care Microsoft lansează un număr atat de mare de remedii într-o singură lună. Data trecută cand compania a lansat un număr la fel de mare de patch-uri a fost în august 2006, cand au fost lansate 10 remedii pentru Windows şi încă două pentru Office. (continuarea in Chip )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele