IT & C

#utilizatori google+ #facebook #norton safeweb

Utilizatorii Google+ acuza Facebook de tactici murdare

Utilizatorii Google+ se plang de tactici murdare din partea Facebook. Linkurile catre Google+ publicate pe Facebook sunt insotite de un avertisment de securitate, ce avertizeaza vizitatorii ca pagina le poate ameninta siguranta PC-ului.

Plangerile vin de la utilizatorii de Google+ care au si cont de Facebook sincronizat, astfel incat continutul publicat pe Google+ este publicat si pe Facebook.

Prietenii de pe Facebook care dau click pe linkurile publicate primesc un mesaj de la Symantec cu privire la siguratante linkului, in baza colaborarii incepute de Facebook cu compania de securitate online in luna aprilie, scrie ReadWriteWeb.com.

Pe site-ul Norton SafeWeb, folosit de Symantec pentru verificarea linkurilor publicate pe Facebook, Google+ este considerat un site perfect sigur.

Din acest motiv, Facebook este acuzata de tactici murdare impotriva Google+, deoarece nu ofera utilizatorilor nici macar optiunea de a ignora orice alerta cu privire la linkurile Google+.

Sursa foto: Sap.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele