IT & C

Utilizatorii 3G ai Connex Vodafone pot vedea Rapid - Steaua pe telefonul mobil

Tehnologia va face ca partida de fotbal din sferturile de finala ale Cupei UEFA dintre Rapid Bucuresti si Steaua Bucuresti sa poata fi urmarita in direct pe telefonul mobil de clientii 3G ai Connex Vodafone


"Suntem incantati sa oferim clientilor Connex Vodafone posibilitatea de a urmari, in direct pe telefonul mobil, un meci istoric pentru fotbalul romanesc . Prezenta echipelor Steaua si Rapid in sferturile de finala ale Cupei UEFA reprezinta o performanta unica pentru Romania si ne bucuram ca acest mare eveniment sportiv va putea fi urmarit de clientii nostri si pe telefonul mobil", a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex Vodafone.

Pentru transmiterea acestei partide de fotbal, Connex Vodafone a incheiat un acord cu Sport Evolution Group, compania care detine drepturile de transmisie pe segmentul de telefonie mobila, se mai precizeaza in sursa citata de www.SMARTfinancial.ro.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele