IT & C

Update-ul pentru Windows amanat pentru august

O actualizarea majora a Windows XP , care ofera imbunatatiri in domeniul securitatii si o stabilitate mai buna, va fi disponibila pentru descarcare si pe CD-ROM-uri in August.
Cel mai important producator de software a planuit sa lanseze aceasta actualizare numita Service Pack 2 inca din Iunie.
Mike Nash, vicepresedintele pentru securitate , Microsoft, a afirmat ca grupul a avut nevoie de mai mult timp pentru a se asigura ca actualizarea este stabila si va putea functiona cu alte programe in cazul istalarii pe PC-uri operand Windows XP, ultima versiune a sistemului de operare utilizat in peste 90% dintre PC-urile din lume.

Microsoft a considerat o prioritate imbunatatirea securitatii software-ului, dupa lansarea initiativei "Trustworthy Computing" de catre Bill Gates la inceputul anului 2002.
" Viermi " periculosi cum ar fi Blaster si MyDoom au exploatat golurile din Windows, cauzand pagube si pierderi de date, evidentiind nevoia de securitate crescuta.
Actualizarea va fi disponibila pentru clienti in regim gratuit pe Internet, si va putea fi instalata si prin CD-ROM-uri. Service Pack 2 pentru Windows XP Home Edition va fi de 70 Mbytes iar actualizarea pentru Windows XP Professional de 92 MBytes.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele