IT & C

#romania #3d #sony

"Universul 3D" adus de Sony in Romania

Sony lanseaza in Romania un pachet de produse si servicii cu trei motive convingatoare pentru potentialii utilizatori, de a transforma prima experienta 3D intr-una marca Sony sub motto-ul "Universul 3D".  

Televizoarele Sony 3D si player-ele Blu-ray vor fi disponibile incepand cu luna iunie in magazine, la timp pentru primul Campionat Mondial FIFA, care va fi filmat 3D in premiera de catre Sony in colaborare cu FIFA.

TV 3D BRAVIA HX800

Sony anunta lansarea seriei de televizoare 3D HX800, avand capabilitati 3D si este accesibil. Modelul seteaza un standard de televizor cu capabilitati 3D, elegant, avansat din punct de vedere al specificattiilor tehnice, dar in acelasi timp accesibil. Lansarea modelului HX800 va fi urmata in cateva saptamani de alte modele din gama televizoarelor 3D de la Sony.
 
Cea mai avansata tehnologie 3D va fiincorporata in toate noile modele de televizoare BRAVIA 3D. Construit pe arhitectura tehnologiei cu frecventa de 200 Hz ce permite redarea fidela a imaginii 3D in format HD 1080p1, imaginea 3D HD este imbunatatita prin functiile " High Speed Precision2", "LED Boost3" si "Simulated 3D4", trei tehnologii unice pentru Sony.

Ochelari 3D

Ochelarii 3D de la Sony folosesc tehnologia Active Shutter, pentru a oferi imagini 3D HD. Sunt creati pentru confortul sporit si durata de viata prelungita, avand brate flexibile si ajustabile, elemente moi pentru suportul nazal si o gama variata de culori, pentru a permite o adaptare confortabila fiecarui utilizator.

Ochelari de dimensiuni mici, roz si albastri vor fi disponibili pentru persoanele cu chipuri mai mici, precum copiii. Avand o autonomie de 1006 de ore si functie speciala de oprire automata, ochelarii 3D de la Sony isi vor permite sa te bucuri de experienta 3D pentru mai mult timp.

In timp ce o parte dintre televizoarele Sony 3D vor veni impreuna cu ochelari 3D si transmiattor incorporat, pachete de accesorii speciale pentru 3D, continand doua perechi de ochelari si un transmit?tor vor fi disponibile limitat pentru a completa lansarea modelului HX800.

Playere Blu-ray 3D

Modelele de playere Blu-ray S470 3D ready sunt deja disponibile in magazinele din Europa, dar nu si in Romania. Acestea vor beneficia de o actualizare a aplicatiei de functionare, pentru redare Full HD 3D Blu-ray, la inceputul lunii iunie, la timp pentru lansarea televizoarelor Sony 3D.

Modelul S570 va fi primul player cu redare 3D, disponibil începand cu luna iunie. Anticipata prin modelul BDV-E370, gama completa de sisteme Home Cinema cu player Blu-ray de la Sony va fi disponibila, incepand cu anul 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele