IT & C

#trip journal #software #romania

Un soft romanesc a castigat premiul de excelenta in design, la Mobile App World 2010

Softul " ", realizat in Romania, a castigat premiile "Excellence in design" si "Best paid for app" la concursul Mobile App World 2010.

Clujenii de la iQuest au reusit sa invinga concurenta in doua categorii in cadul evenimentului organizat la Londra. Software-ul foloseste aplicatia Google Maps si se conecteaza la satelit prin GPS.

" Trip Journal " a fost creat pentru smartpphone -urile iPhone sau pentru cele care folosesc sistemele de operare Android sau Symbian si a castigat in decembrie 2009 premiul I la categoria "Aplicatii pentru turism" in cadrul concursului Android Developer Challenge, organizat de Google, potrivit Stiridecluj.ro.

Aplicatia creata de 25 de IT-isti clujeni a castigat la Londra premiul pentru cel mai bun design si pentru cea mai buna aplicatie platita.

"Trip Journal" a fost premiata si de Orange Romania , ca cea mai buna aplicatie mobila pentru iPhone. Aplicatia a fost cea mai votata dintre cele 63 de aplicatii validate de juriu.

Urmareste clipul de prezentare al "Trip Journal":

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele