IT & C

#europa #medion #net top #sistem desktop

Un nou net top se lanseaza pe piata

Compania Medion anunta lansarea pe piata a unui noul model de net top denumit X9613.

Desi compact, noul dispozitiv vine cu o lista de specificatii tehnice destul de impresionanta.

Specificatii de net top

Se pare ca sistemele desktop nu sunt pentru toata lumea, dimeniunile devenind din ce in ce mai importante si pentru producatorii de astfel de sisteme. Cei care nu folosesc PC-urile pentru activitati prea destinse, de obicei cauta net top-uri, sisteme asemanatoare cu cele desktop, dar de dimensiuni reduse si functii mult simplificate.

Cea mai recenta intrare pe piata de net top-uri este modelul Medion X9613. Acesta vine cu un ecran de 24 de inch, sensibil la atingere si care suporta functii de multitouch . Noul net top ruleaza sistemul de operare Windows 7.

Alte detalii tehnice

Alaturi de ecranul tactil si Windows 7, Medion X9613 vine dotat cu un procesor Intel Core 2 Quad W900, placa grafica nVidia GT240M si 4 GB de memorie RAM. Printre caracteristicile importante ale modelului se numara si unitarea Blu-ray si inca un ecran mic aflat la baza sistemului.

Pentru ca utilizatorii sa nu trebuiasca sa stearga ecranul tactil prea des, reprezentantii companiei au declarat ca amprentele nu sunt o problema pentru suprafata lui. Vestea buna este ca modelul a fost anuntat ca se va lansa in Europa, dar va costa in jur de 2700 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele