IT & C

Un american din Denver sustine ca detine imagini cu extraterestrii

Au culoare gri, cam 1 metru 20 inaltime si... clipesc. Acestea sunt semnalmentele unor extraterestri pe care un american din Denver, Statele Unite, sustine ca i-a vazut si i-a inregistrat.

Mai mult, barbatul va organiza azi o conferinta de presa in care are de gand sa difuzeze caseta.

Americanul, Jeff PEckman, e convins de existenta extraterestrilor. El pretinde ca obiecte zburatoare neidentificate au aterizat in Los Angeles. Ba chiar unele au survolat Casa Alba.

Peckman a mai declarat ca un expert de la Scoala de Film din Denver, care ar fi examinat cu mare atentie controversatul film, a confirmat autenticitatea acestuia.

Cu toate acestea, excentricul american precizeaza ca nu a stat niciodata fata in fata cu un extraterestru .

Filmul sau este inclus intr-un documentar realizat de Stan Romanek, un locuitor din statul Colorado care pretinde ca a vazut de mai multe ori nave de origine extraterestra .

Imaginile de pe caseta nu vor fi accesibile, pentru moment, marelui public, din cauza contractului incheiat cu postul de televiziune care va difuza documentarul. Peckman spune, insa, ca peste cateva luni, oricine va putea obtine filmul de pe caseta.

Ca urmare, barbatul cere autoritatilor americane sa alcatuiasca o comisie care sa pregateasca populatia pentru vizitele fiintelor de pe alte planete.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele