IT & C

#mouse #ivan mavrovic #mental design #oaie #craniu

Un altfel de mouse pentru PC

Tehnologia ajunge in casele noastre sub tot felul de forme. De aceea designerii de asemenea gadgeturi se intrec intotdeauna in a realiza modele cat se poate de aparte si originale.

Totusi, unii prefera arta ceva mai macabra atunci cand vine vorba de dispozitive electronice.

Arta lui Ivan Mavrovic

Ivan Mavronic este un tanar care traieste in Croatia si detine blogul Mental Design pe care isi expune obiectele pe care le creeaza. Printre medalioane, bratari si inele, aceasta a creat si o serie de gadgeturi foarte aparte.

Cel mai recent dispozitiv este un mouse pentru PC care da fiori. Nu se stie clar daca mouse-ul "craniu" chiar poate fi utilizat, dar creatorul asigura vizitatorii site-ului ca acesta este in pefecta stare de functionare.

Materiale folosite

Pentru realizarea mouse-ului Ivan Mavrovic a folosit mecanismul unui mouse normal de calculator, fier forjat , sticla si craniul real al unei oi. Acesta din urma, a fost tratat cu diferite substante si apoi vopsit pentru a putea fi utilizat.

Din pacate creatorul mouse-ului nu a publicat prea multe detalii despre gadgetul macabru , dar site-ul lui oficial este deschis utilizatorilor. Aceasta a postat pe blog-ul lui toate creatiile lui pana in prezent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele