IT & C

#iphone apple #iphone low-cost #carcasa plastic iphone

Uite cum arata carcasa de plastic a celui mai ieftin iPhone

Zvonurile potrivit carora Apple va scoate anul acesta un telefon low-cost la pretul de 99 de dolari par din ce in ce mai aproape de adevar. Asta dupa ce in weekend, pe internet, au aparut mai multe fotografii ce infatiseaza carcasa din spate, disponibila in trei tipuri de culori, a unui telefon ce poarta logo-ul companiei americane despre care se spune ca ar fi iPhone-ul low-cost.

O carcasa de plastic in verde neon, verde chartreuse si roz deschis, un loc pentru un singur flash LED, logo-ul Apple si numele de iPhone. Asa ar arata partea din spate a viitorului iPhone low-cost, potrivit unor poze publicate de site-ul frantuzesc nowhereelse.fr.



Desi sursa afirma ca imaginile pot proveni de la o replica chinezeasca, anumite trasaturi, cum sunt marginile rotunde sau gaura microfonului, specifice Apple intaresc ideea ca avem de-a face cu viitorul look al unui nou produs.



Aceasta versiune ieftina a iPhone-ului, cu carcasa de plastic, este asteptata in acest an. Noul smartphone ar urma sa fie comercializat intr-o gama de cinci, sase culori, iar pretul ar urma sa porneasca de la 99 de dolari.

Sursa foto: nowhereelse.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele