IT & C

TWISTER - Prinde ritmul HI-TECH!

Cu ocazia editiei CERF 2003, reteaua nationala de distributie IT&C TWISTER a aniversat un an de existenta. Dedicat 100% Partenerilor locali, TWISTER este parte integranta a politicii de distributie a companiei Tornado Sistems.

Bazat pe principiul non exclusivitatii si al angajamentului de ambele parti, TWISTER se dovedeste a fi o strategie win-win, fiecare partener valorificandu-si punctele tari. La un an de la aparitie, reteaua TWISTER cuprinde peste 150 de parteneri prezenti in cele mai importante orase ale tarii. Parteneriatul TWISTER beneficiaza de suportul complet al companiei TORNADO SISTEMS: oferta de produse si solutii IT&C, promovare media, suport tehnic, instrumente electronice de account management, logistica etc.

TWISTER a fost prezent la CERF 2003 in cadrul standului Tornado Sistems, unde au fost expuse produsele partenerilor traditionali: Microsoft, HP/ Compaq , Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Polycom etc. De asemenea, au fost prezentate produsele noilor furnizori: AMD, Fujitsu-Siemens si Kingmax. Un loc important in cadrul expozitiei l-a avut si QUBS, brand-ul de networking recent prezentat de catre Tornado Sistems la CeBIT 2003. Concursurile si tombolele TWISTER au atras peste 1500 de participanti in fiecare din cele cinci zile ale CERF-ului. Acestia au putut castiga premii importante, constand in procesoare AMD Athlon, memorii KINGMAX, mousi wireless si jocuri PC de la MICROSOFT, produse promotionale TWISTER etc.

17 aprilie 2003 a fost TWISTER DAY TWISTER DAY, 17 aprilie 2003, a reunit peste 75 de parteneri TWISTER din intreaga tara, principalii furnizori distribuiti prin intermediul retelei si reprezentantii presei. Organizat in sala Mihail Sadoveanu din cadrul Complexului Romexpo, evenimentul a debutat cu prezentari de produse, solutii sau politici de dezvoltare, transformandu-se catre final intr-o petrecere exploziva.

In cadrul prezentarii "TWISTER - Succesul unui Parteneriat", Teodor MIHALACHE, coordonator program Twister, a expus viziunea retelei nationale de distributie IT&C, punctand viitoarele etape ce urmeaza a fi parcurse si modul in care partenerii TWISTER vor beneficia de suportul complet din partea Tornado Sistems. Membrii retelei isi vor putea diminua costurile asociate vanzarilor, avand garantata autonomia locala si antreprenoriala.

Parteneriatul TWISTER va oferi utilizatorilor finali o solutie "one stop shopping", avand in vedere oferta complexa de produse si servicii IT&C, garantia calitatii acestora si suportul tehnic oferit clientilor atat prin linia telefonica gratuita 08008 - TWISTER (08008 - 89478), cat si in cadrul magazinelor partenere. Lansata in iunie 2002, linia gratuita 08008 - TWISTER este apelata de aproximativ 400 de persoane pe luna. Clientii primesc asistenta gratuita in vederea alegerii produselor potrivite cerintelor exprimate. Un personal avizat le ofera informatii tehnice suplimentare, consultanta si bineinteles, datele de contact ale partenerilor TWISTER din orasul respectiv.

Suportul parteneriatului TWISTER este intregit de editarea in fiecare luna a unui catalog de produse avand 64 de pagini. Situl www.twister.ro ofera informatii actualizate zilnic despre preturi, promotii si produse noi in oferta TWISTER.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele